Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Auto škola "Neša 93" Auto škola "Neša 93" Auto škola "Neša 93" Auto škola "Neša 93" Auto škola "Neša 93" Auto škola "Neša 93"

Auto-škola Neša 93

Startujte s nama u svet sigurnih vozača

Lokacija

Radno vreme

Radno vreme kancelarije:

 radnim danom:  8:00 - 15:00
 subotom:  8:00 - 14:00
 nedeljom:  ne radimo

Auto škola “NEŠA 93“ DOO beleži stalni razvoj među auto školama Srbije (po broju kandidata, instruktora i vozila).

Elan sa kojim radimo i iskustvo koje posedujemo čine i dalje da se razvijamo i budemo bolji.

Sam naziv „NEŠA 93“ ukazuje na osnivanje preduzeća 1993. godine, kao i njegovo dugogodišnje poslovanje i postojanje. Auto škola vrši obuku kandidata za „B“, “C“, “CE“ i „F“ kategoriju.

1656742844 o cr

Pogledajte svet oko sebe i videćete da jedino kvalitetan rad ostvaruje uspeh. Savremenim predavanjima uz odličnog licenciranog predavača dobićete odlično znanje, a samim tim i odličan uspeh na teorijskom ispitu. Uz naš veliki rad i Vašu volju doći ćete lako do vozačke dozvole, što je najbitnije za kompletnu bezbednost, kako Vašu, tako i ostalih učesnika u saobraćaju.

Osetićete da za uloženi novac dobijate punu vrednost usluge, a mi od Vas stvaramo zadovoljnog kandidata koji zna da ceni naš trud, svoje stečeno znanje, i koji će nastaviti da širi dobar glas o našoj auto školi.

Pri izboru auto škole ne treba birati na osnovu cene, već na osnovu preporuke, stručnosti, kao i pedagoškog odnosa prema kandidatima. Najveći broj kandidata je došao kod nas baš zbog toga.

Zato nas posetite, upišite se i postanite deo pravog tima i stecite dobrog druga u saobraćaju na putu

Copyright Autoskola Nesa 93 2021 Auto-škola Neša 93 doo Rights Reserved.